21 Temmuz 2008 Pazartesi

İstanbul Konaklama


Park Residence
Fenerbahçe
Park Residence uzun veya kısa dönem, profesyonel veya özel konaklamalar ...
Park Residence uzun veya kısa dönem, profesyonel veya özel konaklamalar için her türlü kişisel ihtiyaç ve fonksiyonellik düşünülerek pratik, zevkli ve rahat çözümler sunuyor. Park Residence'da otel konforundan çok daha fazlasını arayanlar için tüm detaylar düşünüldü; 12 adet stüdyo tipi dairede, geniş bir yaşama alanı, yatak odası, banyo ve mutfak yer almaktadır. Ayrıca, local air-condition, TV, CD player, çamaşır makinesi, buzdolabı ve mikro dalga fırın gibi günlük hayatın vazgeçilmez unsurları bulunmaktadır.
Otel kategorisi : Apart/Residence
Yatak Kapasitesi : 21
Adres:
Fener Kalamış Cad. Atlıhan Sok. No:6
Tel: 0216 345 71 01 0216 330 51 28
Fax: 0216 348 09 18

Ağaoğlu My Village Residence
Samandıra
Kalitesi, özeni ve olanaklarıyla; az sayıdaki kişiye, beklentilerinin çok daha fazlasını sunan, Ağaoğlu My Village Residence...
Konaklama:
Oda sayısı: 28 Standart: 20 28-(34 m2)
Junior Suit: 4 (41 m2)
Suit: 2 (61-64 m2)
Dubleks suit: 2(78-82 m2)
Oda Donanımı:Kartlı anahtar sistemi, Enerji kontrol soketi, Elektronik emanet kasası, Merkezi ısıtma, split klima, halı zemin, Direk telefon, Kablosuz internet servisi,Uydu yayını, Çalışma masası, Özel bar, Saç kurutma makinesi, Baskül.
Standart:Private bar, LCD TV (55 cm), Küvetli banyo, Balkon.
Junior SuitPrivate bar, LCD TV (81 cm) Fransız yatak, Çift gardrop
SuitMini buzdolabı, LCD TV(81&106 cm), Oturma grubu, Geniş yatak odası, Jakuzili küvet.
Dubleks SuitMini buzdolabı, LCD TV (81&106 cm), oturma grubu (alt kat), yatak odası üst kat, jakuzili küvet, geniş gardrop, telsiz telefon.
Servis ve HizmetlerTelefon, faks, printer, oda servisi (23:00’a kadar)Kuru temizleme, çamaşırhane, mini market, açık otopark, çocuk bakımı, doktor, TV ve oyun salonu
Yiyecek & İçecekKahvaltı servisi, “A la carte” öğle ve akşam yemekleri, bar servisi (23:00’a kadar), havuz bar (yaz sezonu)
Aktiviteler:Sauna, hamam, fitness center, açık kapalı yüzme havuzu, masaj servisi(ücretli), tenis kortu
Ulaşım:
Boğaziçi köprüsü: 22 km
Kadıköy merkez: 23 km
S.Gökçen Havalimanı: 13 km
Atatürk Havalimanı: 60 km
Otel kategorisi : Apart/Residence
Adres
Abdurrahman Gazi Mah. Rahmet Caddesi (Askeri Havaalanı karşısı)
Tel: +90 216 561 20 43
Fax: +90 216 561 20 44

Swissôtel Residence
Maçka
Evinizden uzakta özlemini duyduğunuz sıcaklığı ve rahatlığı ...
Evinizden uzakta özlemini duyduğunuz sıcaklığı ve rahatlığı, Swissôtel Residence’ın eşsiz servis olanakları ve geleneksel konukseverliği ile yakalayın.
Kendine özgün, sağlam mimari yapısı ile dokuz kata yayılmış bahçe ve boğaz manzaralı toplam 74 daire, değişik metrekarelere sahip 1’den 3’e kadar yatak odası alternatifleri ile her türlü beklenti ve ihtiyaçlara cevap veriyor.

Tüm dairelerde geniş ve rahat bir yatak odası, ferah bir oturma odası ve standard donanımlı bir mutfak olmasının yanı sıra, bir güvenlik kasası, bireysel kumandalı klima, sesli mesaj özelliğine sahip telefon, elektrik jeneratörü, 50 kanal ile radyoya sahip uydu TV de bulunuyor.
Daireler kolayca ofis hizmeti verebilecek şekilde yeniden düzenlenebiliyor. Bu sayede de prestijli, rahat ve kolay ulaşılır bir iş adresi arayanların ilk tercihi oluyor.

Swissôtel Residence’da, 24 saat güvenlik hizmeti, günlük temizlik servisi, residence kahvaltı salonunda ücretsiz soğuk büfe kahvaltı, kişisel kullanım için özel çamaşırhane, özel danışma ve otopark hizmeti gibi 5 yıldızlı bir otelden beklediğiniz her türlü konforu bulabilirsiniz.
Residence’da konaklayan misafirler Swissôtel’in sunmuş olduğu diğer tüm hizmetlerden de sınırsız olarak faydalanabiliyor. Bu hizmetlerden bazıları ücretsiz sağlık kulübü kullanımı, ihtiyaç durumunda 24 saat sağlık/doktor servisi, business ofis servislerinin indirimli olarak kullanımı, otel içindeki tüm restaurant ve bar servislerinin, ayrıca kuru temizleme unitelerinin indirimli olarak kullanımı, yine otel bünyesindeki toplantı salonlarının indirimli olarak kiralanabilme önceliği şeklinde sıralanıyor.
Mekan Detayları:
Restoran, açık havuz, 24 saat güvenlik, vale park hizmeti, masaj, Türk hamamı, çocuk havuzu, havalimanı servisi, bekleme salonu, otopark, bar, mağazalar, saç kurutma makinesi, uyandırma servisi, kuaför, engelli erişimi, oda servisi, kapalı havuz, kuru temizleme, sauna, toplantı salonu, konferans merkezi, spor salonu, concierge, internet erişimi, minibar, 24 saat sıcak su, kapalı devre radyo yayını, sigara içilmeyen odalar, TV yayını, lobi, executive katlar ve ana bina toplantı salonlarında kablosuz internet erişimi, odalarda elektronik kasalar, limuzin hizmeti, çocuk bakım hizmeti, Swissôffice İş Merkezi, 500 m. yürüyüş parkuru.
Otel kategorisi : Apart/Residence
Kredi kartı : Visa ,Master Card ,American Express
Check-in / Check-out : 02.00 pm / 12.00 pm
Çevredeki önemli merkezler : Dolmabahçe Sarayı, Kapalıçarşı, Kariye Müzesi, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Alışveriş Merkezleri, Mısır Çarşısı
Erişilebilirlik : Atatürk Havalimanı'na 30 dakika
Yatak Kapasitesi : 74 apartman
Adres
Bayıldım Cad. No:2
Tel: 0 212 326 11 00
Fax: 0 212 326 11 22
Web sitesi:
www.swissotel.com

Hyatt Regency Istanbul - Residence
Taksim
Hyatt Regency Istanbul’un en üst katında yer alan apartman daireleri ...
Hyatt Regency Istanbul’un en üst katında yer alan apartman daireleri, Boğaz manzaralı ve otelin yemyeşil bahçesine hakim konumdadır. Apartmanların tümü yatak odası, misafirler için ayrı bir oda, oturma odası, çalışma odası, iki banyo ve tam donanımlı bir mutfağa sahiptir. İstendiğinde yiyecek-içecek hizmeti otelin banket servisi aracılığıyla da sağlanabilir. 2 hatlı telefon ve direk telefon numaraları temin edilebilir. Apartmanlar ayrı girişe sahiptir. İki adet uydu kanallı renkli televizyon seti, video, stereo CD çalar, kaset çalar ve radyo bulunmaktadır. Mutfakta buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, meyve suyu sıkacağı, tost makinesi ve kahve makinesi mevcuttur. 8 kişilik Hepp çatal bıçak takımı, Villeroy & Boch yemek takımı, mutfakta yer alan diğer malzemelerdir. Bunların haricinde, kurutmalı çamaşır makinesı, ütü ve ütü masası, en son teknoloji ürünü yangın alarm sistemi, acil durum jeneratörü, kamera kontrollü güvenlik sistemi bulunmaktadır. İstenildiğinde 24 saat boyunca doktor çağırılabilmektedir.
Otel kategorisi : Apart/Residence
Çevredeki önemli merkezler : Lütfü Kırdar Kongre Merkezi, Taksim Meydanı, Dolmabahce Sarayı, Boğaz, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Kapalı Çarşı, Arkeoloji Müzesi
Erişilebilirlik : Atatürk Havaalanı 20 km, metro istasyonu 100 mt, Boğaz turları için tekneler 3 km, Sultanahmet 5 km, iskele 5 km, alışveriş mağazaları 2 km
Adres
Taşkışla Cad. No.1
Tel: 0 212 368 12 34
Fax: 0 212 368 10 00
Web sitesi:
www.istanbul.regency.hyatt.com

The Marmara Residences
The Marmara Hotels and Residences, Avrupa tarzını Türk misafirperverliğiyle birleştiriyor. İster iş, ister tatil amacıyla olsun...
The Marmara Çamlıca Residence: Çamlıca, şehir ve iş merkezine çok yakın olmasına rağmen sakin ve sessiz kalmış bir semt olarak bilinmektedir. Ağaçlık bir bölgede bulunan Çamlıca Residence, göz alıcı bir şehir ve orman manzarasına sahiptir. Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe olan The Marmara Çamlıca Residence, zarif mimari hatlarıyla uzun süreli ve kısa süreli konaklamalarında konuklarına aradıkları konforu sunmaktadır.
Konum:The Marmara Çamlıca İstanbul Atatük Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalanı'na 40'ar km uzaklıkta bulunmaktadır. Capitol ve Nautilius Alışveriş Merkezlerine çok yakın bir mesafade bulunan The Marmara Çamlıca, aynı zamanda Kadıköy şehir merkezine de 5 km uzaklıkta yer alıyor. Dahası Üsküdar, Kız Kulesi, Marmara Adaları ve Kalamış Marina gibi turistik noktalar da The Marmara Çamlıca'nın çevresinde.
Odalar ve hizmet: Şehir manzaralı 46 daire ve 4 adet teraslı daireye sahip olan The Marmara Çamlıca'da 24 saat güvenlik ve sıcak su, uyandırma servisi, sauna, otopark, internet erişimi, concierge, kuru temizleme, vale park hizmeti, toplantı salonu, mini bar hizmeti de bulunuyor.
Adres:
Atıf Bey Sokağı No: 67, Acıbadem, Kadıköy
Tel: +90 216 362 10 10
Fax: +90 212 292 33 21

The Marmara Pendik Residence: Şehrin en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Pendik, ticari faaliyetlerin merkezinde hayati bir bölgede konumlandırılmıştır. Güneyden Marmara Denizi’yle çevrelenmiş olan bu semt Kocaeli yarımadasının güneybatısında kalmaktadır. The Marmara Pendik Residence, İstanbul - İzmit iş bölgesine, Formula 1 pistine ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla tanınmaktadır. The Marmara Pendik, kısa veya uzun süreli konaklamalarda konuklarına evlerinin sıcaklığını sunmaktadır.
İstanbul Pendik'te tam donanımlı dairelerBütün dairelerde oturma odası, yatak odası, oturma odasında TV seti, tam donanımlı bir mutfak, banyo, kablo TV, uydu televizyonu (Japonya kanalı da bulunmaktadır), internet erişimi, ütü odası, özel telefon hattı, merkezi klima ve ısıtma, kasa, minibar, çamaşır makinası ve bulaşık makinası bulunmaktadır.
The Marmara Pendik’te sekreterlik hizmetleri, resepsiyon hizmetleri, günlük temizlik hizmetleri, kuru temizleme, çamaşır, alışveriş hizmetleri, park alanı ve kahvaltı salonu hizmetleri sunulmaktadır. Otele evcil hayvan kabul edilmektedir.
* Toplam 23 suit ve 9 oda deniz ve Adalar manzaralı * Toplam yatak kapasitesi: 43 (21 French bed, 22 tek yatak) * 23 suit * 9 adet standart oda * Resepsiyon * Kahvaltı salonu * Açık yüzme havuzu
Adres: Sahil Yolu, Ankara Caddesi No: 239 34890 Pendik
Tel: +90 216 362 10 10
Fax: +90 212 292 33 21

The Marmara Suadiye Residence: İstanbul’un bu özel semtinde, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan The Marmara Suadiye Residence, görkemli Adalar ve Marmara Denizi manzarasıyla uzun ve kısa süreli konaklamalarında konuklarına yüksek nitelikli konfor sunmaktadır.
İstanbul Suadiye'de tam donanımlı daireler, 1,2, veya 3 yatak odalı mobilyalı odalar. Bütün dairelerde bir oturma odası, tam donanımlı mutfak, bir ya da iki adet banyo, ütü odası, uydu televizyonu (Japonya kanalı da bulunmaktadır), internet erişimi, özel telefon hattı, split klima, kasa, çamaşır makinası, kurutma makinası ve bulaşık makinası bulunmaktadır. Deniz ve Bağdat Caddesi manzaralı toplam 32 adet daire, 95 yatak kapasitesine (32 French, 41 tek yatak, 22 çekyat) sahiptir.
Adres: Bağdat Caddesi No: 473 Suadiye 34740
Tel: +90 216 362 10 10
Fax: +90 212 292 33 21

0 yorum: