1 Ekim 2007 Pazartesi

Beyoğlu'nda Ramazan Şenliği

Beyoğlu'nda "Ramazan Şenliği" 14 Eylül Cuma günü başlıyor! Kukla gösterileri, meddah, konserler, tiyatro oyunları, illüzyon gösterileri bir ay boyunca Beyoğlululara çok farklı bir Ramazan yaşatacak.
"Ramazan Şenliği" 14 Eylül Cuma günü İsveç Konsolosluğu'nun önünden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Curcunabazlar ve Semaver Kumpanya Ritm Grubu'nun katıldığı "150. Yıl Geçidi" ile başlayacak.
Ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Galatasaray Meydanı'nda şenliğin açılış konuşmasını yapacak.
Daha sonra şenlik Büyükşehir Belediye Bandosu'nun konseri, Rasim Öztekin'in meddah gösterisi, Işıl Kasapoğlu'nun yazdığı, sahne ve kukla tasarımını Karina Cheres'in yaptığı "Bir Varmış, Hiç Yokmuş" isimli kukla gösterisi ile devam edecek ve Kent Orkestrası'nın konseriyle sona erecek.
ProgramTarih: 14 Eylül CumaYürüyüş başlangıç yer ve saat: İsveç Konsolosluğu önü, 16.40A.Misbah Demircan konuşma yer/saat: Galatasaray Meydanı, 17.00Yürüyüş bitiş yer ve saat: Taksim Meydanı Gezi Parkı Girişi, 18.4021.00 İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu konseri21.30 Meddah22.10 Kukla Gösterisi22.50 Kent Orkestrası Konseri
Ayrıntılı bilgi:
http://www.beyoglu.bel.tr/default.aspx

1 yorum:

Lezzet Gemisi dedi ki...

Ziyaret ve övgü dolu yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle, sevgiler...

tUaNa